Landschapskantoor

Een open werkvloer? Dat betekent gemakkelijk en snel schakelen
omdat je collega’s zich in dezelfde ruimte bevinden. Anderzijds
betekent het ook veel geluidsoverlast. Rinkelende telefoons, medewerkers
die aan het koffiekletsen zijn… Het zijn factoren die de concentratie
beïnvloeden. Maar! Er bestaan wel oplossingen voor. Lees verder.

Ontdek onze oplossingen

Kies je voor een landschapskantoor, dan krijg je daar een open werkvloer met de juiste flexibele toepassingen voor jouw concentratie voor in de plaats. Verschillende (kleine) meetingrooms, een coffeecorner, geluidsdempende panelen… Kiezen voor een landschapskantoor, is kiezen voor een werkomgeving die op de toekomst gericht is.

Oplossingen voor privacy en stilte

Akoestische oplossingen

Kies je voor een open werkvloer, dan zorg je maar best voor een goede akoestiek. Is die niet geoptimaliseerd, maak er dan zo snel mogelijk werk van.

Bij Toon De Somer kunnen we je op verschillende manieren helpen, maar starten doen we met een akoestische studie, waarbij we de verschillende opties voor een akoestische optimalisatie in kaart brengen. Eens we de mogelijkheden in kaart hebben, integreren we deze ook in de interieurontwerpen. Zo creëren we een kantoorruimte die zowel faciliteert, rust brengt, als esthetisch aangenaam vertoeven is.

Onze  showroom verkennen?

Wil je graag meer weten over onze landschapskantoren? Neem dan contact op of boek een afspraak in onze showroom in Antwerpen. We voorzien je met plezier van meer informatie omtrent akoestiek!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Featured Items