Een koffiecorner in uw kantoor?

De koffiecorner is vaak een ‘vergeten’ ruimte met
weinig aandacht voor inrichting.

Ontdek onze oplossingen

Toch wordt deze ruimte beschouwd als hét visitekaartje van uw bedrijf en creëert deze een plaats voor kleine momenten met een grote impact. Lekkere koffie op het werk zorgt namelijk voor een fijne ervaring bij zowel werknemers als bezoekers of potentiële klanten.

Een koffiecorner is dus de ideale plek om even te ontspannen of gezellig bij te praten, de cafeïnereserves te vullen en de productiviteit hoog te houden. Daarom helpen wij u graag om deze vergeten ruimte de opwaardering te geven die het verdient.

Neem contact met ons op

Een koffiecorner inrichten met pauzeruimte

Het samenstellen van een koffiehoek kan op veel verschillende manieren. Om te bepalen hoe deze er uiteindelijk moet uitzien, kan u rekening houden met enkele factoren zoals de grootte van uw bedrijf of uw huisstijl. Het gebruik van passende meubels zorgt namelijk voor uniformiteit binnen uw kantoor.

De koffiehoek komt meestal het beste tot zijn recht op een centrale plaats binnen uw kantoor. Deze plaats moet vooral goed bereikbaar zijn voor alle collega’s zodat ze niet heel het bedrijf moeten doorlopen om koffie te halen. Maar de koffieruimte moet ook uitnodigen tot een goed gesprek zodat u ook uw bezoekers meteen kan voorzien van een lekker kopje koffie.

Wij zorgen voor de inrichting van uw koffieruimte

Wilt u ook graag een koffiecorner in uw kantoor? Toon De Somer helpt u graag verder. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs of spring eens binnen in onze showroom in hartje Antwerpen.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items