Kantoorverlichting

Wist je dat bepaalde soorten verlichting een positief effect
hebben op het concentratievermogen, humeur en de productiviteit
van werknemers? Bij Toon De Somer brengen we de mogelijkheden
op maat van jouw kantoorruimte in kaart en voorzien we je in de
volledige installatie ervan.

Ontdek onze oplossingen

Het juiste licht werkt letterlijk én figuurlijk verhelderend. Het juiste soort licht kan dan ook heel wat positiefs betekenen voor de energie, concentratie, de wilskracht en de gezondheid van je medewerkers. Zorg ervoor dat je werkplek niet te donker is, maar ook dat je ruimte met niet té veel licht gevuld wordt. De juiste balans is bijzonder belangrijk.

Neem contact op

Factoren die invloed hebben op de verlichting van jouw kantoor

Wil je juiste verlichting kiezen en het geschikte lichtplan op maat van jouw kantoor uittekenen, dan zijn er een aantal belangrijke factoren waarmee je best rekening houdt. Hoeveel daglicht is er reeds aanwezig? Met hoeveel computers of beeldschermen wordt er gewerkt? Hoeveel verlichting werd er reeds geïnstalleerd en welk?

cement tables
realisaties akoestiek
flower chairs
tooon stoelen
realisaties creatief
realisaties tooon

Een lichtplan opstellen voor jouw kantoor?

Door middel van een lichtstudie analyseren we jouw kantoorruimtes. Op basis van die analyse kunnen we dan helpen met het realiseren van het meeste optimale lichtplan op maat van jouw kantoor, alsook de uitwerking ervan.

Wil jij je kantoorverlichting onder handen laten nemen? Neem dan contact op met een van onze (licht)experts of kom een kijkje nemen in onze showroom. We helpen je graag verder!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items