Interieurstyling voor kantoor en thuis

Heb je maar weinig koek gegeten van interieur, maar wil je jouw kantoorruimte
of thuisinterieur vorm geven? Bij Toon De Somer beschikken we over ons
eigen designteam, dat dankzij de juiste opleidingen designed volgens de
laatste interieurontwikkelingen. Dat doen we volledig voor je op maat.

Ontdek onze oplossingen

Eens de eerste zaken besproken zijn, tekent onze binnenhuisarchitect 2D-plannen en fotorealistische 3D-visuals. Die laatste zijn van uitzonderlijke kwaliteit en tonen de omgeving zoals hij als-het-ware in het echt zou zijn. Zo brengen we het design op maat van jouw kantoorruimte voor een eerste maal tot leven.

Ontdek hoe wij te werk gaan

Belgische ontwerpen

Wist je al dat we ons eigen meubilair ontwerpen? Dat doen we in samenwerking met enkele bekende Belgische designers als Axel Enthoven, Mathias De Ferm en uiteraard Toon De Somer zelf.

Een ziel geven aan de wereld rondom jou

Bij Toon De Somer beginnen we het ontwikkelen van een mooi, functioneel kantoor of een rustgevende leefruimte met een duidelijk organisatieplan. Dat plan zetten we om in een 3D-tekening dat rekening houdt met design -en akoestiek, maar ook met planten en sfeer. Kortom, we doen er alles aan om een ruimte te creëren waarin jij je goed genoeg voelt om dag-in-dag-uit te werken: Live Smart Work Modern.

Jouw kantoorinterieur doen stylen?

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen betreft groen op kantoor? We lichten het graag toe. Laat je contactgegevens achter zodat we je contacteren voor een afspraak bij jou op kantoor, of in onze showroom!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items