Inrichting wachtkamers

De wachtruimte is het visitekaartje van uw bedrijf.
Als u bezoekers of cliënteel over de vloer krijgt, is het
belangrijk dat deze comfortabel en rustig op hun afspraak
kunnen wachten. Daarom helpen wij u graag om van het
wachten een aangename ervaring te maken.

Ontdek onze oplossingen

Maak er een belevenis van met interessante lectuur, eventueel wat achtergrondmuziek en een kopje koffie. Met een inrichting op maat laten we de tijd sneller voorbij gaan.

Neem contact met ons op

Comfort & uitstraling van uw wachtzaal

Wilt u graag een comfortabele en stijlvolle wachtruimte? Dan zitten u én uw klanten goed bij Toon De Somer. Wij bieden verschillende stoelen en zetels voor wachtruimtes aan die voldoen aan de hoogste eisen voor design, comfort en duurzaamheid.

Kan u niet wachten op een nieuwe wachtruimte?

Een goede wachtruimte bevat natuurlijk meer dan stoelen en zetels. Daarom doen we bij Toon De Somer zoveel meer. U kan bij ons terecht voor de volledige inrichting van uw wachtruimte. Onze in-house architect werkt een 3D-plan uit op basis van uw wensen. Op basis van eventuele feedback passen we het 3D-plan nog aan en gaan we voor u aan de slag.

Onze verantwoordelijke zal u begeleiden van begin tot eind. Vervolgens komt ons designteam de meubels plaatsen en monteren.

Contacteer ons

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items