Inrichting kantines & refters

De bedrijfskantine is vaak een van de meest gebruikte
en toch ondergewaardeerde ruimtes in een kantoor.
Zonde, want het is ook een polyvalente ruimte met
veel potentieel.

Ontdek onze oplossingen

Wij helpen u dat potentieel graag realiseren. Met een optimale inrichting geven we tevens ook uw werknemers de kantine die ze verdienen. Een goede kantine draagt namelijk rechtstreeks bij aan een positieve werkomgeving en een betere productiviteit. Uw personeel kan zo met hernieuwde energie weer aan de slag na een welverdiende pauze.

Neem contact met ons op

Interieur kantines & polyvalente ruimtes

Naast kantinemeubilair bepalen kleuren van wanden en/of wanddecoraties mee de sfeer voor de inrichting van de kantine. Daarom is het interieurontwerp en de begeleiding bij het inrichten van kantine en polyvalente ruimtes een belangrijk onderdeel. Wij staan in voor de volledige inrichting van uw kantine.

Onze interieurarchitect werkt een 3D-plan uit naar uw wensen. Na de gewenste aanpassingen en verfijningen zorgt Toon De Somer voor de complete inrichting en afwerking.

We maken van uw kantine een uitnodigende ruimte om te eten en pauzeren. Bovendien biedt ons gamma modulaire meubelen ook een inrichting in functie van andere bedrijfsaangelegenheden. Een spontaan bedrijfsfeestje? Dat is mogelijk met onze stapelbare meubelen. Bijeenkomsten of bedrijfsfeesten organiseren zal nog nooit zo gemakkelijk zijn geweest.

Maak een afspraak voor uw nieuwe bedrijfskantine

Wilt u graag van uw kantine een van de meest gewaardeerde ruimtes op kantoor maken? Wij helpen u graag meet een inrichting op maat. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items