Ergonomie op kantoor

Klagen jouw werknemers regelmatig over nek- of rugpijn?
Dat is niet onbegrijpelijk, wetende dat 70% van de werknemers
hun tijd zittend doorbrengt.

Ontdek onze oplossingen

Hoewel kantoorwerk geen ‘zwaar beroep’ is, leidt het alsnog tot fysieke aandoeningen omdat medewerkers worden blootgesteld aan verschillende ergonomische factoren. Om die reden is het belangrijk om rekening te houden met ergonomie.

Neem contact op

Wat is ergonomie?

Ergonomie draagt bij aan een gemakkelijke, veilige en gezonde werkomgeving. Op de werkvloer wil dat zeggen: comfortabel achter je bureau zitten. Een slechte zithouding? Dan zoek je best eens op hoe je wél moet zitten OF dan schaf je een ergonomische bureaustoel aan.

Wij richten jouw kantoor ergonomisch in

Ziekteverzuim, een verminderde productiviteit of verzuurde werkrelaties zijn vaak het gevolg van ergonomische klachten bij werknemers. Gelukkig helpen we je bij Toon De Somer om de fysieke klachten van jouw medewerkers in te perken.

Onze ergonomische oplossingen voorkomen en verhelpen gezondheidsklachten, dragen bij tot een langere en gezondere carrière en stimuleren de reïntegratie van werknemers met fysieke letsels.

De meest voorkomende oplossing is een ergonomische bureaustoel. Deze vermindert nek- en rugklachten en zorgt voor een ideale zithouding. Bovendien is een bijpassende bureau ook belangrijk. Idealiter kies je voor een in de hoogte verstelbare bureau’s. Toch is niet enkel je bureau belangrijk… Wist je dat bijvoorbeeld geluidsoverlast en verlichting ook bijdragen aan een goede ergonomie? Bij Toon De Somer hebben we daarom ook accessoires als akoestische bureauschermen, geluidwerende kasten of de juiste kantoorverlichting in ons gamma. Advies nodig? Wij helpen je graag verder!

Plan een kennismakingsgesprek!

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen betreft ergonomie? We lichten het graag toe. Laat je contactgegevens achter zodat we je contacteren voor een afspraak bij jou op kantoor, of in onze showroom!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items