Inrichting van uw directiekantoor

De directie van een bedrijf weerspiegelt het hoogste niveau.
Een directiekantoor inrichten blijft daarom een categorie apart.

Ontdek onze oplossingen

Een multifunctionele ruimte waar vergaderd kan worden om vervolgens over te schakelen op conference calls? Onze designspecialisten realiseren samen met u de juiste inrichting en uitstraling voor uw bedrijf.

Welke identiteit wilt u als bedrijf uitstralen? Wat is de functie van uw directiekantoor? Welke stijl of kleuren spreken u aan? Dit zijn een aantal vragen waarmee rekening gehouden moet worden bij de inrichting van uw directiekantoor. Kan u niet meteen op deze vragen antwoorden? Geen probleem! Onze experts helpen u daar graag bij.

Neem contact met ons op

Bijpassende directiemeubelen

Gebruikt u uw directiekantoor enkel als rustige werkplek? Dan is een bureau met bijpassende directiestoel vaak voldoende. Wilt u deze ruimte ook gebruiken voor bijvoorbeeld te vergaderen of te overleggen? Dan zouden we kunnen kijken naar de mogelijkheden om een vergadertafel te integreren in uw directiebureau.

Wat uw wensen ook zijn, Toon De Somer helpt u graag bij de ideale én ergonomische inrichting van uw directiekantoor en zorgt bovendien voor de juiste directiemeubelen. Wist u trouwens dat Toon De Somer een eigen meubeldienst heeft? Ontdek alvast onze verschillende collecties.

Maak een afspraak voor de inrichting van uw directiekamer

Wilt u uw directiekamer een upgrade geven? Of bent u op zoek naar een totaalinrichting voor uw kantoor? U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Featured Items