Akoestiek, cruciaal voor een kantoorruimte

Pratende collega’s, een spelende radio of rinkelende telefoons?
Ze zorgen voor heel wat drukte en rumoer op kantoor.

Ontdek onze oplossingen

Hoewel achtergrondgeluid gezellig kan zijn, kan het ook erg afleidend zijn op het moment dat je veel werk moet verzetten. Is de akoestiek op kantoor niet wat hij moet zijn? Dan ben je allicht snel overprikkeld. Dat heeft niet alleen impact op de productiviteit, maar ook de gezondheid van je medewerkers.

Bij Toon De Somer helpen we je graag met het verbeteren van de akoestiek op jouw kantoor.

Ontdek onze oplossing op maat

Benieuwd naar welke akoestische werken we voor Quality By Design uitvoerden?

Akoestische oplossingen

Een slechte akoestiek bij jou op kantoor? Dat kunnen we oplossen aan de hand van verschillende toepassingen:

 

  • Akoestische spuitpleister

Met een gespoten geluiddempende plafondafwerking maak je een ruimte een pak aangenamer. Of het nu gaat om een restaurant, ziekenhuis, lobby van een hotel of vergaderzaal… met de akoestische en geluidsabsorberende spuitpleisters maak je elke ruimte sfeervol, prettig en fijn om in te werken.

 

Akoestische scheidingswanden zorgen enerzijds voor een bevorderde akoestiek, anderzijds geven ze een moderne look aan je werkomgeving.

 

  • Akoestische wand- of plafondpanelen

Een hoog plafond? Dan kan het zijn dat het geluid doorheen de ruimte galmt. Hiervoor zijn akoestische ophangelementen of plafondpanelen de ideale oplossing. Ze reduceren omgevingsgeluid en zorgen voor een funky plafond inrichting.

 

  • Akoestisch meubilair

Wil je in alle rust kunnen vergaderen, zonder dat je gestoord wordt? Overweeg dan om akoestisch meubilair in je interieur te integreren. Akoestische wanden, banken… er bestaan zelfs akoestische tussenwanden voor aan je bureau, zodat je je overbuur niet te hard hoort. Op die manier creëer je rust op drukke landschapskantoren, wat bijgevolg de productiviteit van je medewerkers verhoogt.

 

Ben je op zoek naar een slimme akoestische oplossing voor binnen jouw moderne werkomgeving? De Q-room creëert een oase van rust in een hectische werkomgeving. ‘Een ruimte in een ruimte’ of een simpele manier om afleiding te voorkomen en productiviteit hoog te houden. Wij houden ook rekening met verluchting en verlichting, wat maakt dat deze toch ‘kleinere ruimtes’, aangenaam vertoeven zijn.

Jouw kantoor akoestisch inrichten?

Op basis van een akoestische meting gaat ons team voor je aan de slag en implementeren we slimme en doelgerichte oplossingen. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs of kom eens langs in onze showroom in hartje Antwerpen. We helpen je graag verder!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items