thumbnail 7

November recap: Meubelbeurs in Brussel, een Balthazar Award, internationaal ondernemen en openstaande vacatures

November recap: Een vruchtbare Meubelbeurs in Brussel, een Balthazar Award, een interview met Toon De Somer over internationaal ondernemen in VOKA-magazine en openstaande vacatures. Lees verder!

De gloednieuwe TST Edo designstoel valt in de prijzen op de Balthazar Awards!

We durfden er niet over dromen, maar na een gouden bekroning voor Best Belgium Award bij de Balthazars vorig jaar, vielen we dit jaar alwéér in de prijzen! Dit keer met onze gloednieuwe TST Edo. De designstoel met een omkeerbaar zitvlak behaalde de top 3 in de categorie van Best Innovation Award. Een mooie kroon op het harde werk van het afgelopen jaar 🏆✨

thumbnail 7

 

Have you met our brand new TST Edo yet?

Houten stoelen met een minimalistisch design zijn ‘hot’ en zijn bijgevolg uit geen enkele showroom of geen enkel modern interieur te denken. Alleen is er één probleem: de aankoop van zo’n stoel kost je al snel een heel wat. En dat houdt velen tegen om er een in huis te halen. Met de gloednieuwe TST Edo brengt Toon De Somer nu een comfortabeler, Belgischer en bovenal betaalbaarder alternatief mét een twist: zo heeft de stoel twee verschillende zitvlakken die je naargelang je gemoedstoestand in ‘een flip’ aanpast.

Beschikbaar in drie uitvoeringen en met een stoffering naar keuze.

 > Meer informatie over de TST Edo

 

EDO Black

 

“Met Chinezen moet je rechttoe rechtaan communiceren”

INTERVIEW – Toon De Somer in VOKA-magazine

Puur economisch gezien is China voor Vlaamse ondernemers nog steeds een interessant land om zaken te doen. Dat kan onder andere onze bedrijfsleider Toon De Somer getuigen. Voor zijn bureaustoelen en stoelen koppelt hij Belgisch topdesign aan Chinees vakmanschap. Je leest er hier meer over!

> Lees hier het volledige artikel 

thumbnail 5

Wij werven aan!

Toon De Somer blijft (internationaal) groeien. Niet alleen groeide ons portfolio aan dealers, ook openden we afgelopen jaar onze eigen schrijnwerkerij. Om onze groei te ondersteunen, zoeken we versterking. Heb jij interesse? Of ken je iemand? Laat het ons dan weten!

8

Operationeel bediende

Ben je een krak in stockbeheer en kom je graag in contact met klanten, zowel particulieren als dealers? Ben je daarnaast ook vlot in het Nederlands, Frans en Engels? Dan ben jij de geknipte persoon voor onze vacature van Operationeel Bediende!

> Meer info

 

Schrijnwerker

Heb je oog voor detail, organisatie en heb je ervaring met de juiste toestellen en machines? We zijn op zoek naar schrijnwerkers voor in onze gloednieuwe schrijnwerkerij in Sint-Lenaerts. Solliciteer nu!

> Meer info

Monteur

Klinkt het assembleren en monteren van inmaakkasten en ander meubilair, alsook het plaatsen ervan als iets voor jou? Dan is onze vacature voor Monteur iets voor jou!

> Meer info

 

Wil jij op de hoogte blijven van ons Toon De Somer nieuws?

Abonneer je hier op onze nieuwsbrief!

Featured Items

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy