Interview Artes - Toon De Somer The office Interiors

Interview Artes

Wij zijn steeds fier op ons werk, vandaag spraken we met Nele Somer, hoofd van het advocatenkantoor Artes Law.

Artes is een niche- advocatenkantoor in Antwerpen, gespecialiseerd in intellectuele eigendomsrechten, technologie, media en communicatie. Met een 360 ° aanpak bieden ze heel wat aan wat betreft: modelrecht, auteursrecht, software, etc. Wij spraken met de zaakvoerdster Nele Somer over de inrichting van de zaak.

Kan u wat meer vertellen over uw samenwerking met Toon de Somer?

Toon de Somer en Artes zijn samen van in de beginperiode. Wat me positief verraste is dat er enorm goed werd meegedacht met een startende onderneemster als ik. Ik kreeg meteen een goede service op maat, met oog voor mijn budget en de nodige doorgroeimogelijkheden. Dat is dan ook de rede dat ik al meer dan twee jaar met hen samenwerk. Een enorm vlotte samenwerking waarbij alles steeds vlot verliep.

Pronkstuk: de ronde vergadertafel

Is er een element waar u fier op bent?

Toch wel, we hebben een open – gesloten kantoor omgeving. Een eyecatcher is toch wel onze ronde vergadertafel en onze stoelen (Tooon Chairs). De ronde vergadertafel geeft een hele andere look & feel als een vierkante vergadertafel en al onze stoelen zijn voorzien van gepersonaliseerde knoppen met het Artes Logo.

Leuk nieuwtje: Binnenkort openen ze een tweede filiaal in Hasselt.
 

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom