Het belang van een goede ergonomische bureaustoel - Toon De Somer The office Interiors

Het belang van een goede ergonomische bureaustoel

Vlaamse volwassenen zitten gemiddeld meer dan 8,3 uur per dag. Daarbij zijn er steeds meer jobs die zittend uitgevoerd worden. Denk even mee, iemand die gemiddeld 8 uur per dag werkt, zit gemiddeld 40 uur per week. Sterker nog wanneer we verder kijken is dit 160 uur per maand! Het belang van zitcomfort mag daarom niet onderschat worden. Een goede bureaustoel is daarom een echte must om rugklachten te voorkomen en werknemers tevreden te houden.

Het huidige aanbod van ergonomische bureaustoelen is groot. Een goede stoel herkennen is daarom niet altijd even makkelijk. In de showroom van Toon de Somer heeft u een ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen en kan u rekenen op ons advies.

Onze TEC.05 is een echte topper als het op ergonomische bureaustoelen aankomt maar naast de TEC.05 hebben we nog vele opties op voorraad. Enkele van onze modellen op een rij:

TEC.05

De stoel beschikt over een netstructuur verweven in een zwarte rand, een rug in mesh en een aangenaam afgerond zitkussen. Dit designobject past binnen elke werkomgeving.

  • Pondomat systeem
  • Ergonomische rugsteun
  • 4D armsteunen

 

Bestuhl J2

Een verfijnde stoel behaalde moeiteloos de NEN-EN 1335 norm. Het grote voordeel? U stelt hem zelf samen! Wenst u graag armleuningen maar geen hoofdsteun? Of liever enkel een body? Alles is mogelijk.

 

  • 3D armsteunen
  • Aanpasbare gewichtsinstelling
  • Verstelbare rugsteun

 

Pro Chair

Deze stoel heeft het allemaal: een hoog design gehalte en groot zitcomfort. Je kan hem gebruiken in je home office of thuis.

  • Zitdiepte is aanpasbaar
  • Zwarte of chroom basis

 

Zoals eerder vermeld hebben wij verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om enkele teststoelen bij u op kantoor te plaatsen. Onze grote voorraad geeft ons de mogelijkheid om bovendien snel te leveren.

Onze ergonomische bureaustoel TEC.05

[ssba]

Bezoek virtueel onze nieuwe showroom