Design and Build
De toekomst van kantoorrenovatie en inrichting

Bij het plannen van een kantoorrenovatie of een volledige herinrichting is het essentieel om een aanpak te kiezen die efficiëntie en creativiteit combineert. Design and build is een steeds populairdere methode die beide elementen samenbrengt, en wij laten je zien waarom deze aanpak de toekomst is voor kantoorrenovaties en inrichting. 

Wat is design & build? 

Design & build is een geïntegreerde aanpak waarbij één enkele partij verantwoordelijk is voor zowel het ontwerp als de uitvoering van een project. Deze methode zorgt voor een naadloze samenwerking tussen ontwerpers en bouwers, wat resulteert in een efficiënter en effectiever proces. 

De voordelen van design & build

Efficiëntie en tijdwinst

Met de design & build aanpak wordt het ontwerpproces geïntegreerd met de bouwfase. Dit betekent dat er minder tijd wordt verspild aan communicatie tussen verschillende partijen. Alles wordt onder één dak beheerd, wat resulteert in een snellere voltooiing van het project. 

Kostenbesparing

Door het combineren van ontwerp en bouw kunnen kosten effectiever beheerd worden. Eventuele problemen worden vroegtijdig geïdentificeerd en opgelost, wat dure vertragingen en herwerken voorkomt. 

Betere communicatie

Design en build projecten profiteren van een gestroomlijnde communicatie. Met één team dat verantwoordelijk is voor het gehele project, zijn misverstanden minder waarschijnlijk, wat leidt tot een soepelere projectuitvoering. 

3D plan kantoorinrichting - design and build

Kom langs om onze design and build aanpak te bespreken met onze experten

Bent u klaar om uw kantoor om te toveren met een naadloze en efficiënte aanpak? Kom naar onze showroom en bespreek met een van onze experts hoe onze Design and Build-oplossingen uw werkruimte kunnen transformeren.

Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een functionele en inspirerende werkomgeving met onze Design and Build-aanpak.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen de mogelijkheden van Design and Build te verkennen!

Maak een afspraak

Workspace design & build: Innovatie in kantoorruimtes

Flexibele werkruimtes

Onze expertise in workspace design & build zorgt ervoor dat jouw kantoorruimte flexibel en aanpasbaar is. Van open werkruimtes tot privé kantoren en alles daartussenin, we creëren een omgeving die past bij de diverse werkstijlen van jouw team. 

Creatieve ontwerpen

Met design en build kunnen we creatieve en innovatieve ontwerpen realiseren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze focus ligt op het creëren van inspirerende werkruimtes die productiviteit en welzijn bevorderen. 

Duurzaamheid

Design and build kantoorprojecten geven ons de mogelijkheid om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te integreren. Van energie-efficiënte systemen tot gebruik van gerecyclede materialen, we helpen je kantoor groener te maken. 

Kantoor design and build projecten

Elk kantoor design and build project begint met een grondige analyse van de behoeften en doelen van de klant. We werken nauw samen om een ontwerp te creëren dat niet alleen aan deze behoeften voldoet, maar ze overtreft. Onze build en design aanpak zorgt ervoor dat elk detail wordt verzorgd, van de eerste schets tot de laatste hand. 

Stap 1: Concept en ontwerp

Het begint allemaal met een visie. Ons team van ontwerpers en planners werkt samen met jou om een concept te ontwikkelen dat de cultuur en waarden van jouw bedrijf weerspiegelt. 

Stap 2: Planning en voorbereiding

Na goedkeuring van het ontwerp, starten we met de gedetailleerde planning en voorbereiding. Dit omvat het opstellen van een realistische tijdlijn en budget, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Stap 3: Uitvoering

Onze ervaren bouwers brengen het ontwerp tot levenn van maatwerk tot het plaatsen van meubels. Dankzij onze design & build aanpak blijft de communicatie helder en worden eventuele uitdagingen direct aangepakt. Ontdek hier alvast een greep uit onze meubelcollectie.

Stap 4: Oplevering en nazorg

Na voltooiing van het project zorgen we voor een grondige oplevering en blijven we beschikbaar voor eventuele aanpassingen of onderhoud, zodat jouw kantoorruimte optimaal blijft functioneren.

Realisaties

Waarom kiezen voor design & build kantooroplossingen?

Design en built projecten bieden een holistische benadering die alle aspecten van kantoorrenovatie en inrichting dekt. Of het nu gaat om een volledige renovatie of een nieuw kantoor, onze design & build kantooroplossingen zorgen voor een resultaat dat zowel visueel verbluffend als functioneel efficiënt is. 

Kies voor de toekomst van kantoorrenovatie met onze design & build aanpak en ervaar de voordelen van een geïntegreerde, efficiënte en kostenbesparende methode. 

Neem vandaag nog contact op! 

Ben je klaar om jouw kantoorruimte te transformeren met onze design & build methode? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende kantoorproject. 

Kantoorrenovatie en inrichting – Waar design & build samenkomt 

Toon De Somer is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke kantoorrenovaties en inrichtingsoplossingen. Met onze expertise in design en build, creëren we werkruimtes die inspireren en ondersteunen. Laat ons jouw visie werkelijkheid maken met onze unieke design and build aanpak. 

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  TDS - 4K & Magic Bet-43

  Waarom kiezen voor Toon De Somer?

  Dankzij onze jarenlange ervaring – Toon De Somer werd reeds in 1989 opgericht – kunnen we onszelf experts in ons vak noemen. Doorheen de jaren verbreedden we onze expertise binnen de kantoorinrichting, waaronder ook de specifieke kennis van design, akoestiek, planning en budgetvriendelijke oplossingen vallen.

  We ontzorgen onze klanten zo goed mogelijk zélf. Zo beschikken we over onze eigen schrijnwerkerij zodat we jouw kantoor kunnen voorzien van maatwerk. We ontwerpen en installeren ons eigen meubilair, werken samen met binnenlandse leveranciers en binnenhuisarchitecten én kunnen zelfs de verhuis voor onze rekening nemen.

  • Meer dan 30 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Eigen schrijnwerkerij

  • Expertise in akoestiek, design en ergonomie

  Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

  Featured Items