Onze expertise

Bij Toon De Somer zijn we experts in het creëren van innovatieve werkruimtes met kennis en expertise in design and build, akoestiek, activity based design, future proof oplossingen, groen op kantoor en bieden we maatwerk oplossingen waar nodig. Ons doel is om inspirerende en efficiënte omgevingen te ontwerpen die de productiviteit verhogen en het welzijn van medewerkers verbeteren.

Samen bouwen we aan de werkplek van de toekomst.

EXPERTISE

DESIGN & BUILD

Bij het plannen van een kantoorrenovatie of een volledige herinrichting is het essentieel om een aanpak te kiezen die efficiëntie en creativiteit combineert. Design & build is een steeds populairdere methode die beide elementen samenbrengt, en wij laten je zien waarom deze aanpak de toekomst is voor kantoorrenovaties en inrichting. 

Ontdek onze Design & Build aanpak
EXPERTISE

ACTIVITY BASED WORKING

Werkdynamieken en werknemersbehoeften veranderen continu, en het is essentieel dat kantooromgevingen meegaan in deze evolutie. Activity-based design speelt hierbij een sleutelrol. Bij Toon De Somer weten we hoe belangrijk een kantoorinrichting is die flexibiliteit, productiviteit en welzijn bevordert. Daarom willen we u graag kennis laten maken met de principes van activity-based working en laten zien hoe wij deze kunnen implementeren om uw werkruimte te transformeren. 

Ontdek onze Activity Based Working aanpak
EXPERTISE

FUTURE-PROOF KANTOOR

In de dynamische wereld van vandaag is een toekomstbestendige kantoorinrichting essentieel voor elk bedrijf dat streeft naar groei en flexibiliteit. Maar wat betekent future-proof kantoorinrichting precies, en hoe kan het uw bedrijf helpen om zich aan te passen aan veranderingen? Hier we dieper in op de beste strategieën en oplossingen voor een kantoorinrichting die meegroeit met uw bedrijf. 

Ontdek hoe onze oplossingen meegroeien met uw bedrijf
EXPERTISE

AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

In moderne kantoorsettings, waar open werkruimtes en flexibele werkplekken de norm zijn, is goede akoestiek cruciaal voor het welzijn en de productiviteit van werknemers. Bij Toon De Somer zijn we experts in het optimaliseren van de geluidsomgeving in uw kantoor. Hier leggen we uit waarom akoestiek belangrijk is en hoe onze akoestische oplossingen uw werkplek stiller en efficiënter maken. 

Ontdek onze akoestische oplossingen
EXPERTISE

GROEN OP KANTOOR

In de moderne werkomgeving is de visuele esthetiek van groot belang. Groen op kantoor, zoals het strategisch plaatsen van kantoorplanten, kan een aanzienlijke impact hebben op de energie en productiviteit van werknemers. Hier bespreken we waarom het visuele aspect van groen op kantoor zo cruciaal is en hoe het bijdraagt aan een duurzame en inspirerende werkomgeving. 

Ontdek hoe en waarom groen belangrijk is

Kom bij ons langs!

Je zal versteld staan wat we voor je kunnen betekenen. Breng daarom een bezoek aan onze showroom. 1.500 m² aan modelopstellingen waarin je elk van onze meubels terug kan vinden.

Geen tijd om ter plaatse te komen? Geen zorgen! Dan komen we met plezier naar jouw kantoor- of thuisruimte afgezakt.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items