Ergonomische bureaustoelen Antwerpen

Ergonomische bureaustoelen Antwerpen

Na lange periodes van intensief kantoorwerk volgt onvermijdelijk een pijnlijke en stijve rug. Als u langer dan vijf uur per dag aan uw bureau zit – zoals vele kantoormedewerkers iedere dag doen – dan legt dit een zware belasting op uw rug? Er bestaat hiervoor slechts één oplossing: ergonomische bureaustoelen. Het volledige ontwerp van deze ergonomische bureaustoelen is gericht op het voorkomen van rugproblemen.

Ruim aanbod

De Somer in Antwerpen biedt u een compleet aanbod van ergonomische bureaustoelen. Dit gamma bestaat uit verschillende gekende en hoogwaardige merken. Zo verdelen wij onder andere de stoelen van:

Eigen stoelenlijn

Verder produceren wij een eigen stoelenlijn. Deze stoelen bieden een budgetvriendelijk maar kwaliteitsvol alternatief voor strak design. Onze eigen lijn van ergonomische bureaustoelen bestaat sinds 2007 en groeide op enkele jaren tijd uit tot een groot succes.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een persoonlijke begeleiding bij de keuze van uw ergonomische bureaustoelen. Wij zijn gebaseerd te Antwerpen maar onze leverings- en service voorwaarden gaan natuurlijk verder dan onze directe omgeving.

Deskundig advies

Naast het ruime en gevarieerde aanbod aan ergonomische bureaustoelen, kan u bij De Somer te Antwerpen rekenen op deskundig advies van bekwame en ervaren medewerkers. Al onze stoelen worden gemaakt door kwalitatieve fabrikanten met een garantie op duurzaamheid, stevigheid en betrouwbaarheid.

Al onze modellen:

  • Zijn aanpasbaar in de hoogte.
  • Hebben een beweegbare rug.
  • Beschikken over verplaatsbare armleuningen.
  • Hebben een balancerende hoofdsteun.

Vrijblijvend uitproberen

Dankzij de verschillende aanpasbare elementen zit u altijd comfortabel en voorkomen we vervelende rugproblemen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom te Antwerpen en overtuig uzelf van de vele voordelen van een rugvriendelijke stoel door het uitproberen van verschillende ergonomische bureaustoelen.

Kwaliteit voor elke prijs

U vindt bij ons niet alleen uiteenlopende modellen, maar ook verschillende prijsklassen. De kwaliteit blijft steeds behouden. Dat geldt zowel voor de hoogtechnologische als de eerder eenvoudige ergonomische bureaustoelen. U mag altijd rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Welkom met vragen

Bezoek verder deze website en laat u verrassen door onze vele keuzemogelijkheden.

Hebt u nog vragen over onze ergonomische bureaustoelen of wenst u deskundig advies? Dan bent u altijd welkom in onze ruime toonzaal met tal van voorbeelden van ergonomische bureaustoelen. U kan ons ook eenvoudig bereiken via info@www.desomer.be of via +32 3 647 26 08.