TOOON.
Table

Ontdek de Tooon Table Collectie

Na de Tooon Chair Collectie ontwierp Toon De Somer unieke tafels die perfect aansluiten op het ontwerp van zijn stoelen. De TOOON. Table is een grote minimalistische tafel met 4 poten en een maximale lengte van 4 meter. Door het multiplex blad met een dikte van 4 cm te verstevigen met een spanningsregulator, zorgt de TOOON. Table voor een tijdloze en strakke look. De poten van de tafel hebben dezelfde buiging als de onderstellen van de TOOON. Chair wat zorgt voor de perfecte harmonie.

De TOOON. Table Collectie is verkrijgbaar met een gecementeerd tafelblad. Hieronder zie je hoe de tafel wordt afgewerkt met een procedé in cement en hoe het wordt behandeld met twee componenten in lak. Dit oerdegelijke procedé komt over vanuit Zwitserland en heeft zijn sterkte reeds bewezen op vloeren. De gecementeerde spaci wordt bevestigd op een blokplaat waarvan de afgeronde randen mee worden gecementeerd.

TOOON.
Make it all yours

Start met samenstellen

Onze TOOON. Tables zijn beschikbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en vormen. Toch op zoek naar een tafel op maat? Aarzel niet ons te contacteren.

01

Kies de vorm en het formaat van je tafel

Maak een keuze uit Round, Rectangular, Oval Ellips, Faux Ellips.

02

Kies het aantal tafelpoten

De poten van de tafel hebben dezelfde buiging als die van de onderstellen van de Tooon Chair, wat zorgt voor een perfecte harmonie. Maak een keuze uit: White Metal, Black Metal of Wood Oak.

03

Kies je tafelblad

Maak een keuze uit:

 • Fenix Black
 • Cement Black, Dolemiet of White
 • Veneer Oak of Black Oak
 • Hpl White of Hpl Wood
 • On demand

TOOON.RECTANGULAR

TOOON.ELLIPS

TOOON.ROUND

Bij Toon De Somer hebben we verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Onze TOOON. Tables zijn beschikbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en vormen. Toch op zoek naar een tafel op maat? Aarzel dan niet en kom onze collecties ontdekken in de showroom. Maak een afspraak of bel ons op 03 633 33 33.

Neem contact met ons op

Plan een afspraak!

Je zal versteld staan van wat we voor je kunnen betekenen! Kom bij ons langs in onze showroom of plan een afspraak, dan komen we graag bij je langs.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

  Featured Items