TOOON.
Table

Ontdek de Tooon Table Collectie

Na de Tooon Chair Collectie ontwierp Toon De Somer unieke tafels die perfect aansluiten bij het ontwerp van zijn stoelen. De TOOON. Table is een grote minimalistische tafel met 4 poten en een maximale lengte van 4 meter. Door het multiplex blad met een dikte van 4 cm te verstevigen met een spanningsregulator, zorgt de TOOON. Table voor een tijdloze en strakke look. De poten van de tafel hebben dezelfde buiging als de onderstellen van de TOOON. Chair wat zorgt voor de perfecte harmonie.

TOOON.
Make it all yours

Start met samenstellen

Onze TOOON. Tables zijn beschikbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en vormen. Zie je niet meteen wat je nodig hebt en opteer je liever voor een tafel op maat? Neem dan contact met ons op. Samen brengen we jouw noden in kaart, waarna we ze omzetten in jouw gedroomde tafel.

01

Kies de vorm en het formaat van je tafel

Maak een keuze uit Round, Rectangular, Oval of Faux Ellips.

02

Kies je tafelpoten

De poten van de tafel hebben dezelfde buiging als die van de onderstellen van de Tooon Chair, wat zorgt voor een perfecte harmonie. Maak een keuze uit: White Metal, Black Metal of Wood Oak.

03

Kies je tafelblad

Naast het kiezen van de vorm, het formaat en het specifiek soort tafelpoot, is de keuze van het materiaal waaruit je tafelblad moet bestaan misschien wel nog het belangrijkst. Voor de TOOON. Table kan je kiezen uit:

 • Fenix Black
 • Cement Black, Cement Dolomite of Cement White
 • Veneer Oak of Black Oak
 • Hpl White of Hpl Wood
 • On demand

TOOON.RECTANGULAR

TOOON.ELLIPS

TOOON.ROUND

Bij Toon De Somer hebben we verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Onze TOOON. Tables zijn beschikbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en vormen. Toch op zoek naar een tafel op maat? Aarzel dan niet en kom onze collecties ontdekken in de showroom. Maak een afspraak of bel ons op 03 633 33 33.

Neem contact met ons op

Plan een afspraak!

Je zal versteld staan van wat we voor je kunnen betekenen! Kom bij ons langs in onze showroom of plan een afspraak, dan komen we graag bij je langs.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

  Featured Items