TOOON.
Table Collectie

Ontdek de Tooon Table Collectie

Na de Tooon Chair Collectie ontwierp Toon De Somer unieke tafels die perfect aansluiten op het ontwerp van zijn stoelen. De Tooon Table is één grote minimalistische tafel met 4 poten en een maximale lengte van 4 meter. Door het multiplex blad met een dikte van 4 cm te verstevigen met een spanningsregulator, zorgt de Tooon Table voor een tijdloze en strakke look. De poten van de tafel hebben dezelfde buiging als de onderstellen van de Tooon Chair wat zorgt voor de perfecte harmonie.

De Tooon Table Collectie is verkrijgbaar in een cement tafelblad. Hier ziet u hoe de tafel wordt afgewerkt met een procedé in cement en wordt behandeld met 2 componenten in lak. Dit oerdegelijke procedé komt over vanuit Zwitserland en heeft zijn sterkte reeds bewezen op vloeren. De cement spaci wordt bevestigd op een blokplaat waarvan de afgeronde randen mee worden gecementeerd.

TOOON.
Make it all yours

Start met samenstellen

Onze Tooon Tables zijn beschikbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en vormen. Toch op zoek naar een tafel op maat? Aarzel niet ons te contacteren.

01

Kies uw vormen formaat van uw tafel

Maak een keuze uit Round, Rectangular, Oval Ellips, Faux Ellips.

02

Kies uw tafelpoten3 mogelijkheden

De poten van de tafel hebben dezelfde buiging als die van de onderstellen van de Tooon Chair wat zorgt voor een perfecte harmonie. Kies uw tafelpoot uit, maak een keuze uit: White Metal, Black Metal of Wood Oak

03

Kies uw tafelblad6 mogelijkheden

Maak een keuze uit: Fenix Black, Cement Light Grey, Cement Dark Grey, Cement Dolemiet, Cement White, Veneer Oak, Veneer Black Oak, Hpl White, Hpl Black and Hpl Wood.

04

Kies uw Smart Plug-in(optioneel)

Smart plug-in kan u laten plaatsen op de hoek van de Tooon Table (aan u de keuze). Verkrijgbaar in Black or White.

TOOON.RECTANGULAR

TOOON.FAUX ELLIPS

TOOON.OVAL

TOOON.ROUND

Bij Toon De Somer hebben wij verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Onze Tooon Tables zijn beschikbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en vormen. Toch opzoek naar een tafel op maat, aarzel niet onze collecties te ontdekken in de showroom. Maak een afspraak of bel ons op 03 633 33 33

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items