TOOON.
Chair Original Collectie

Ontdek de Tooon chair Original Collectie

Met onze jarenlange expertise in de kantoormarkt besloot Toon De Somer een eigen stoel op de markt te brengen. Het moest een stoel worden met een hoog zitcomfort die volledig te personaliseren is naar eigen smaak. Voor het ontwerp ging Toon De Somer een samenwerking aan met de bekende designer Axel Enthoven. Samen ontwierpen zij een stoel met 8 verschillende onderstellen en een kuip met -of zonder armleuning. De Tooon Chair Original werd geboren.

TOOON.
Make it all yours

Start met samenstellen

Vanaf het moment dat u gaat zitten voelt u het zitcomfort. Eindeloos personaliseerbaar, maak hem 100% de uwe: de TOOON Chair.

01

Kies uw schelpmet of zonder armsteun

Verkrijgbaar in zwart of wit. Bij aankoop van min. 200 stuks ook verkrijgbaar in iedere Pantone kleur.

02

Kies uw onderstel8 mogelijkheden

Kies uw onderstel: Model 1 Iron, Model 2 Wood, Model 3 Swivel, Model 4 Sledge, Model 5 Bar Stool (76 of 65 cm), Model 6 New Oak, Model 7 Cantilever en Model 8 Aluminium.

03

Personaliseer(optioneel)

Personaliseer de button met uw logo, naam of quote.

04

Kies uw kussen(optioneel)

Uniek gepatenteerd extrusie systeem houdt het kussen op zijn plaats. Diverse stoffen en kleuren in voorraad en bestelling. Ook beschikbaar voor buiten, vraag naar onze Outdoor kussen Collectie.

TOOON.
Lux Collectie

Ontdek de Lux collectie

Na het succes van de Tooon Original zijn we ook volledig gestoffeerde edities beginnen maken. Deze uitvoering is meer luxueus met een nog hogere graad van zitcomfort. Hierdoor ontstond Tooon Lux.

De Tooon Lux bestaat in 8 basiskleuren en is meteen uit voorraad leverbaar. De stoel is verkrijgbaar in verschillende winkels in binnen –en buitenland.

De stoel kan ook op vraag gestoffeerd worden (levering on-demand). Met een keuze uit meer dan 2.000 stoffen, gescreend op vlekbestendigheid, zijn de personalisatiemogelijkheden eindeloos.

TOOON.
Bar Collectie

Ontdek de Bar collectie

De Tooon Bar Collectie bestaat uit een zithoogte
van 76 cm en een zithoogte van 65 cm.

Bij Toon De Somer hebben wij verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om enkele teststoelen bij u op kantoor te plaatsen. Daarnaast beschikken wij over een grote collectie van vlekbestendige stoffen waar u uit kan kiezen voor het stofferen van producten. Onze grote voorraad geeft ons de mogelijkheid om bovendien snel te leveren.

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items