TOOON.
Chair

Ontdek de Tooon chair Original Collectie

Met onze jarenlange expertise in de kantoormarkt besloot Toon De Somer een eigen stoel op de markt te brengen. Het moest een stoel worden met een hoog zitcomfort die volledig te personaliseren is naar eigen smaak. Voor het ontwerp ging Toon De Somer een samenwerking aan met de bekende designer Axel Enthoven. Samen ontwierpen zij een stoel met 8 verschillende onderstellen en een kuip met -of zonder armleuning. De TOOON. Chair Original werd geboren.

Make it all yours

Start met samenstellen

Test onze TOOON. Chair uit en we garanderen je een uiterst hoog zitcomfort. Bovendien is de TOOON. Chair eindeloos personaliseerbaar.

01

Kies je schelp met of zonder armsteun

Verkrijgbaar in zwart of wit. Bij aankoop van min. 200 stuks ook verkrijgbaar in iedere Pantone kleur.

02

Kies je onderstel

Model 1 Iron, Model 2 Wood, Model 3 Swivel, Model 4 Sledge, Model 5 Bar, Stool (76 of 65 cm), Model 6 New Oak, Model 7 Cantilever en Model 8 Aluminium

TOOON.
Lux Collectie

Ontdek de Lux collectie

Na het succes van de TOOON. Original besliste Toon De Somer dezelfde stoel ook in een gestoffeerde variant uit te brengen. Dankzij zijn look en zijn hoger zitcomfort, is deze variant een stuk gesofisticeerder. Hierdoor werd deze variant tot TOOON. Lux omgedoopt.

De TOOON. Lux bestaat in 8 basiskleuren en is meteen uit voorraad leverbaar. De stoel is verkrijgbaar in verschillende winkels in binnen –en buitenland.

De stoel kan ook op vraag gestoffeerd worden (levering on-demand). Met een keuze uit meer dan 2.000 stoffen, gescreend op vlekbestendigheid, zijn de personalisatiemogelijkheden eindeloos.

TOOON.
Bar Collectie

Ontdek de Bar collectie

De TOOON. Chair, maar dan voor aan je verhoogde keukeneiland of voor aan de bar in jouw restaurant? Kies dan voor de TOOON. Bar. De TOOON. Bar Collectie is gemaakt uit dezelfde zitkuip als de TOOON. Chair, maar staat op hogere poten. Kies voor een zithoogte van 65 cm of een zithoogte van 76 cm.


Bij Toon De Somer hebben we verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om enkele test stoelen bij jouw op kantoor te plaatsen. Wist je trouwens als dat we over een grote collectie aan vlekbestendige stoffen beschikken? Hierdoor kunnen we je meubilair in een stoffering naar jouw keuze aanbieden.

Plan een afspraak!

Je zal versteld staan van wat we voor je kunnen betekenen! Kom bij ons langs in onze showroom of plan een afspraak, dan komen we graag bij je langs.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items