TST Table

Ontdek de TST Table

Een tafel met een organische vorm en een gecementeerde look waaraan je 8 tot wel 12 gasten kan plaatsen? Dan is de TST Table iets voor jou. Ontdek de bijzondere tafel van de hand van Mathias De Ferm en Toon De Somer, geïnspireerd door de vorm van en de materie waaruit een kei bestaat. Beschikbaar in verschillende kleuren en onderstellen.

Anders dan een ronde tafel met eenzelfde afmeting, geeft de unieke vorm van de TST Table size small comfortabel plaats voor 4 tot zelfs 8 personen. Aan de grotere uitvoering kunnen dan weer tot 12 mensen tafelen. Bovendien is de TST Table ook volledig vlek- en krasvrij. Dat is te danken aan het cementeringsproces, dat met de hand en in het eigen atelier wordt uitgevoerd. Drie-lagig gecementeerd én afgewerkt met meerdere lagen PU-coating.

Onderstellen: kleuren, opties & afwerkingen

poot cement black

Metal Black

poot cement dolemiet

Metal White

Tafelbladen: kleuren, opties & afwerkingen

Fenix black

Cement Black

cement dolemiet

Cement Dolomite

cement white

Cement White

cement dark grey

Cement Grey

Ben je benieuwd naar onze TST Table? Kom dan langs in onze showroom en neem een kijkje van dichtbij. Geraak je niet tot in Antwerpen? Geen zorgen! Onze TST Tables zijn ook in verschillende verdeelpunten, verspreid over Vlaanderen, terug te vinden. Wil je een gepersonaliseerde TST Table voor binnen jouw interieur? Neem dan contact op met onze meubeldienst. Zij geven je met plezier een overzicht van de mogelijkheden. Maak een afspraak of bel ons op 03 633 33 33

Neem contact met ons op

Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Kom bij ons langs in onze showroom of plan een afspraak, dan komen we graag bij je langs.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items