TON SUR TOOON.
Table Collectie

Ontdek de Ton sur Tooon Table Collectie

De Ton Sur Tooon is een bijzondere tafel van de hand van Mathias De Ferm en Toon De Somer. De oorsprong van deze tafel vindt zich in de divider welke ook getekend is door Mathias De Ferm. De vorm van de poten is dezelfde als de opbouw van de Ton sur Tooon Divider. Als blad werd er gekozen voor een natuurlijke organische vorm. De inspiratie werd gevonden in de vorm van een kei.

Het fijne aan deze vorm is dat het zeer aangenaam zitten is. Aan de kleine Ton sur Tooon tafel kan men zelfs met 8 personen zitten (rekening houdend met een maximumbreedte van een stoel van 60cm) wat u dus nooit kan bereiken met een ronde tafel van dezelfde grootte. De stijve blokplaten worden afgewerkt met onze unieke cementtechniek.

Onderstellen: kleuren, opties & afwerkingen

poot cement black

Metal Black

poot cement light grey

Cement Light Grey

poot cement dark grey

Cement Dark Grey

poot cement dolemiet

Cement Dolemiet

poot cement white

Cement White

Tafelbladen: kleuren, opties & afwerkingen

Fenix black

Fenix Black

cement light grey

Cement Light Grey

cement dark grey

Cement Dark Grey

cement dolemiet

Cement Dolemiet

cement white

Cement White

veneer oak

Veneer Oak

veneer black oak

Veneer Black Oak

hpl white

HPL White

hpl black

HPL Black

hpl wood

HPL Wood

De Ton sur Tooon Table Collectie is te verkrijgen voor 6 tot 8 personen of voor 8 tot 12 personen. Het meubel staat mooi in combinatie met de Ton Sur Tooon Divider. Het geheel steunt op 2 tot 3 afgeronde metalen poten. Diezelfde vorm komt terug in de divider van Ton Sur Tooon.

Bij Toon De Somer hebben wij verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Onze Ton sur Tooon Tables zijn beschikbaar in verschillende grote, kleuren en afwerkingen. Ontdek de mogelijkheden in de showroom. Onze interne meubeldienst geeft ons de mogelijkheid om bovendien snel te leveren. Maak een afspraak of bel ons op 03 633 33 33

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items