TST Table

Ontdek de TST Table

De Ton Sur TOOON. is een bijzondere tafel van de hand van Mathias De Ferm en Toon De Somer. Als blad werd er gekozen voor een natuurlijke organische vorm. De inspiratie werd gevonden in de vorm van een kei.

Het fijne aan deze vorm is dat het zeer aangenaam zitten is. Aan de kleine Ton sur TOOON. Table kan je zelfs met 8 personen zitten (rekening houdend met een maximumbreedte van een stoel van 60cm) wat je nooit kan bereiken met een ronde tafel van dezelfde grootte. De stijve blokplaten worden afgewerkt met onze unieke cementtechniek.

Onderstellen: kleuren, opties & afwerkingen

poot cement black

Metal Black

poot cement dolemiet

Cement Dolemiet

poot cement white

Cement White

Tafelbladen: kleuren, opties & afwerkingen

Fenix black

Fenix Black

cement dolemiet

Cement Dolemiet

cement white

Cement White

veneer oak

Veneer Oak

veneer black oak

Veneer Black Oak

De Ton sur TOOON. Table Collectie is te verkrijgen voor 6 tot 8 personen of voor 8 tot 12 personen. Het geheel steunt op 2 tot 3 afgeronde metalen poten.

Bij Toon De Somer hebben we verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Onze Ton sur TOOON. Tables zijn beschikbaar in verschillende groottes, kleuren en afwerkingen. Onze interne meubeldienst geeft ons de mogelijkheid om bovendien snel te leveren. Ontdek de mogelijkheden in de showroom. Maak een afspraak of bel ons op 03 633 33 33

Neem contact met ons op

Plan een afspraak!

Je zal versteld staan van wat we voor je kunnen betekenen! Kom bij ons langs in onze showroom of plan een afspraak, dan komen we graag bij je langs.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items