TON SUR TOOON.
Divider Collectie

Ontdek de Ton sur Tooon Divider Collectie

De Ton sur Tooon Divider is een ontwerp van Mathias De Ferm en Toon De Somer. De twee ontwerpers zochten naar een oplossing om de ruimte op een elegante wijze in twee te delen. Zo kunnen twee looks in één ruimte gecombineerd worden.

Het geheel is opgebouwd uit MDF en wordt voorzien van een zachte rand. Onze dividers zijn volledig personaliseerbaar en hebben een vaste lengte van 1 – 1,5 – 2 – 3 en zelfs 4 meter. Die worden ondersteund door een elegant gebogen 90 graden metalen plaat die op twee manieren kan geplaatst worden. Het geheel kan een hoogte bereiken tot 2m20 oftewel 6 etages van 35 cm hoog.

U kan de metalen steun vervangen door een kast met deuren of schuiven. Daarnaast voorzien wij ook metalen accessoires voor bijvoorbeeld groen & planten. U kan zelfs 2 dividers koppelen met een elegant metalen tussenstuk, ideaal als kapstok of om groen op te hangen. Verschillende uitvoeringen mogelijk zoals lak, cement en fineer.

Divders: kleuren opties & afwerkingen

ton-sur-tooon-divider
ton-sur-tooon-divider
ton-sur-tooon-divider

Winner Best Of Belgium Award 2021

Met grote trots mocht Toon De Somer de award voor “Best of Belgium award 2021” in ontvangst nemen voor de Ton sur Tooon divider Collectie. Deze prijs werd uitgereikt op de Brussels Furniture Fair.

Getekend door Mathias De Ferm en Toon De Somer. De twee ontwerpers zochten naar een oplossing om een ruimte op een elegante wijze in twee te delen.

Bij Toon De Somer hebben wij verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Onze Ton sur Tooon dividers zijn beschikbaar in verschillende hoogtes, kleuren en afwerkingen. Ontdek de mogelijkheden in de showroom. Onze grote voorraad geeft ons de mogelijkheid om bovendien snel te leveren. Maak een afspraak of bel ons op 03 633 33 33

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

    Featured Items