Comfortabel wegzakken in
de Flower Chair

Geïnspireerd op de natuurlijke vorm van een bloem en beschikbaar in alle mogelijke kleuren: maak kennis met de Flower Chair. Met deze unieke fauteuil fleur je jouw interieur op. Bovendien is de fauteuil niet enkel esthetisch een meerwaarde voor jouw interieur: dankzij het gestoffeerde kussen en de zachte rugsteun, zak je er comfortabel in weg tijdens het lezen van een boek, een rustig TV-moment of tijdens een koffiepauze op het werk.

 • Hoge kwaliteit
 • Beschikbaar in stoffen op aanvraag
 • Kleur GREY is meteen leverbaar
 • De stoffen op aanvraag zijn afneembaar, vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken met water en zeep
 • Hoogte: 69 cm
 • Breedte: 63,5 cm
 • Zithoogte: 38 cm
Bestel online

Help! Ik heb gemorst op mijn Flower Chair. Hoe maak ik hem schoon?

01. GEEN PANIEK

Heb je gemorst op je gestoffeerde Loungie? Geen zorgen! Bij Toon De Somer werken we namelijk uitsluitend met vlekvrije en zelf te behandelen stoffen. Duurzaam op de lange termijn én kid-proof!

02. WATER & DEPPEN

Dep de vloeistof van je stof. Gebruik pas nadien wat water. Opgelet! Maak geen cirkelvormige wrijfbewegingen, maar dep de vlek eraf. Herhaal tot de vlek niet meer zichtbaar is op het keukenpapier.

03. ZEEP & CIRKELS

Voeg nu meer water toe en wrijf voorzichtig met een microvezeldoekje. Zeep nodig? Dat mag! Nu kan je wél cirkelvormige bewegingen maken. Herhaal het proces totdat de vlek volledig is verwijderd. Ziezo!

Wil je graag zelf een kijkje nemen? Geen probleem! In onze showroom hebben we steeds verschillende modellen ter beschikking. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om enkele teststoelen bij jou op kantoor te plaatsen.

Neem contact met ons op

Kom bij ons langs!

Je zal versteld staan wat we voor je kunnen betekenen. Breng daarom een bezoek aan onze showroom. 1.500 m² aan modelopstellingen waarin je elk van onze meubels terug kan vinden.

Geen tijd om ter plaatse te komen? Geen zorgen! Dan komen we met plezier naar jouw kantoor- of thuisruimte afgezakt.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Featured Items