Fauteuil: Flower Chair

Deze Flower Chair fauteuil is geïnspireerd op de natuurlijke vorm van een bloem. Het gestoffeerde kussen geeft u een comfortabel gevoel tijdens het zitten. Breng sfeer in uw living of vergaderruimtes met dit pronkstuk.

Bijzonderheden

 • Hoge kwaliteit
 • Beschikbaar in stoffen op aanvraag
 • Kleur GREY is uit stock leverbaar
 • De stoffen op aanvraag zijn afneembaar, vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken met water en zeep
 • Hoogte: 69 cm
 • Breedte: 63,5 cm
 • Zithoogte: 38 cm
Bestel online

Hoe onze Flower Chair reinigen?

01. GEEN PANIEK

Voor andere vlekken, zoals inkt of koffie, hoeft u dit niet te doen. We hebben een reeks video’s gemaakt waarin u kan zien hoe u elke soort vlek kunt verwijderen van onze stoffen.

02. WATER & DEPPEN

Maak geen cirkelvormige wrijfbewegingen want anders scheurt uw keukenpapier en kruipen de vezels in uw stof. Spoel en herhaal tot u de vlek niet meer kunt zien op het keukenpapier.

03. WATER & CIRKELS

Voeg meer water toe en wrijf voorzichtig met een microvezeldoekje. Gebruik zeep, indien nodig. Elke zeep is hiervoor geschikt, het maakt niet uit wat u in huis heeft. Nu kunt u wel cirkelvormige bewegingen maken. Geen enkel probleem. Gebruik af en toe zeep, indien nodig. Herhaal het proces totdat de vlek volledig is verwijderd.

Bij Toon De Somer hebben wij verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om enkele teststoelen bij u op kantoor te plaatsen. Daarnaast beschikken wij over een grote collectie van vlekbestendige stoffen waar u uit kan kiezen voor het stofferen van producten. Onze grote voorraad geeft ons bovendien de mogelijkheid om snel te leveren.

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
  Featured Items