Flower Chair

Geïnspireerd op de natuurlijke vorm van een bloem en beschikbaar in alle mogelijke kleuren: maak kennis met de Flower Chair van Toon De Somer. Met deze unieke fauteuil fleurt u (letterlijk en figuurlijk) uw interieur op. En de fauteuil is niet enkel esthetisch een meerwaarde aan uw interieur: dankzij het gestoffeerde kussen en de zachte rugsteun, zakt u er comfortabel in weg tijdens het lezen van een boek of een rustig TV-moment. Of bent u nog op zoek naar interieurelementen om uw kantoorruimte mee in te vullen? De Flower Chair is geschikt voor elke ruimte en binnen elke setting.

Waarom u de Flower Chair in huis moet halen:

 • Hoge kwaliteit
 • Beschikbaar in stoffen op aanvraag
 • Kleur GREY is meteen leverbaar
 • De stoffen op aanvraag zijn afneembaar, vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken met water en zeep
 • Hoogte: 69 cm
 • Breedte: 63,5 cm
 • Zithoogte: 38 cm
Bestel online

Help! Ik heb gemorst op mijn Flower Chair. Hoe maak ik hem schoon?

01. PANIKEER NIET

Gemorst op uw Flower Chair? Panikeer dan vooral niet, want dankzij zijn vlekbestendige stof, is de Flower Chair is erg gemakkelijk te reinigen. Daarvoor maakten we enkele video’s waarin er duidelijk wordt uitgelegd hoe u uw fauteuil het beste reinigt.

02. WATER & DEPPEN

Maak vooral geen cirkelvormige wrijfbewegingen. Doet u dat wel, dan scheurt het keukenpapier en kruipen er vezels in uw stof. Een betere manier is om water op de vlek te deppen. Spoel en herhaal tot u de vlek niet meer kunt zien op het keukenpapier.

03. WATER & CIRKELS

Voeg meer water toe en wrijf voorzichtig met een microvezeldoekje. Gebruik zeep, indien nodig. Elke zeep is hiervoor geschikt. Nu kunt u wél cirkelvormige bewegingen maken. Herhaal het proces totdat de vlek volledig is verwijderd.

Wil u de Flower Chair ook in het echt komen bezichtigen alvorens u hem aankoopt? Bij Toon De Somer hebben we verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Vindt u niet meteen een kleur die past binnen wat u voor ogen had? Geen zorgen! We hebben een mooi uitgebreid gamma aan stoffen en kleuren waarin u de Flower Chair op maat kan laten maken.

Wilt u écht zeker zijn? Dan bieden we de mogelijkheid om enkele teststoelen bij u op kantoor of thuis te plaatsen! Neem contact op voor meer informatie hierover.

Neem contact met ons op

Kom eens bij ons langs!

Benieuwd naar de Flower Chair of naar de andere interieurstukken die we voor u in petto hebben? Kom dan eens langs in onze showroom! Heeft u maar een beperkte beschikbare tijd? Dan draaien we de rollen graag om en brengen we u met plezier een bezoek.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Featured Items