Akoestisch zitmeubilair: Amicoustic

Akoestisch zitmeubilair wint steeds meer terrein. Het zorgt voor rust op vaak drukke landschapskantoren. Verhoog de productiviteit van uw medewerkers meteen met comfortabel, akoestisch zitmeubilair van Toon De Somer.

De Amicoustic bestaat uit een tweezit aangekleed met 2 verhoogde akoestische wanden en een verhoogde rug.

Bijzonderheden:

 • Hoge kwaliteit
 • Keuze uit de kleuren GREY, BLUE of GREEN uit stock leverbaar of kies zelf uw stof
 • Gemaakt van stof en staal
 • Lengte: 149 cm
 • Hoogte: 125 cm
 • Diepte: 74 cm
 • Zithoogte: 44 cm
Bestel online

Hoe te reinigen?

01. GEEN PANIEK

Voor andere vlekken, zoals inkt of koffie, hoeft u dit niet te doen. We hebben een reeks video’s gemaakt waarin u kan zien hoe u elke soort vlek kunt verwijderen van onze stoffen.

02. WATER & DEPPEN

Maak geen cirkelvormige wrijfbewegingen want anders scheurt uw keukenpapier en kruipen de vezels in uw stof. Spoel en herhaal tot u de vlek niet meer kunt zien op het keukenpapier.

03. WATER & CIRKELS

Voeg meer water toe en wrijf voorzichtig met een microvezeldoekje. Gebruik zeep, indien nodig. Elke zeep is hiervoor geschikt, het maakt niet uit wat u in huis heeft. Nu kunt u wel cirkelvormige bewegingen maken. Geen enkel probleem. Gebruik af en toe zeep, indien nodig. Herhaal het proces totdat de vlek volledig is verwijderd.

Bij Toon De Somer hebben wij verschillende modellen beschikbaar in onze showroom. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om enkele teststoelen bij u op kantoor te plaatsen. Wij beschikken ook over een grote collectie van vlekbestendige stoffen waar uit kan kiezen voor het stofferen van producten. Onze grote voorraad geeft ons de mogelijkheid om bovendien snel te leveren.

Neem contact met ons op

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
  Featured Items