Onze meubelcollecties

Onze collecties staan voor een tijdloos gamma aan slimme en comfortabele producten ontworpen door Belgische designers.

ONTDEK DE COLLECTIE

TOOON. CHAIR COLLECTIE

Het moest een stoel worden met een hoog zitcomfort die volledig te personaliseren is naar eigen smaak. Voor het ontwerp ging Toon De Somer een samenwerking aan met de bekende designer Axel Enthoven. De TOOON. Chair Collectie werd geboren.

Ontdek de Tooon Chair Collectie

TOOON. TABLE COLLECTIE

De TOOON. Table is een minimalistische tafel met 4 poten en een maximale lengte van 4 meter. De poten van de tafel hebben dezelfde buiging als de onderstellen van de TOOON. Chair wat zorgt voor de perfecte harmonie. Beschikbaar in verschillende vormen, formaten en materialen.

Ontdek de Tooon Table Collectie

TON SUR TOOON. TABLE COLLECTIE

De Ton Sur TOOON. is een bijzondere tafel van de hand van Mathias De Ferm en Toon De Somer. De tafel, die gebaseerd is op de vorm van een kei, is beschikbaar in verschillende afwerkingen (Cement White, Cement Black en Cement Dolomite) en afmetingen (4 tot 8 personen of 8 tot 12). Bovendien is het gecementeerde tafelblad vlek- en krasbestendig.

Ontdek de Ton sur Tooon Table Collectie

Kies zelf de kleur van je gecementeerde tafel

Is een gecementeerde tafel helemaal jouw ding, maar wil je afstappen van de ‘standaard’ kleuren? Omdat we onze tafels volledig zélf produceren en cementeren, kunnen we deze volledig naar jouw smaak afwerken. Van pastelkleuren tot erg uitgesproken kleuren: jij kiest, wij maken! 

Bekijk alle kleuren!
kleurenstalen cementering

Belgische designs

Bij Toon De Somer ambiëren we om jaarlijks een nieuw designmeubel op de markt te brengen. Live Smart Work Modern dragen we dan ook hoog in het vaandel. Bovendien slaan we regelmatig de handen in elkaar met een Belgische designer zoals Axel Enthoven en Mathias De Ferm. Dit zorgt voor unieke co-creaties.

Toon De Somer staat voortdurend open voor nieuwe ideeën, trends, ontwerpen of samenwerkingen. Wil je samen een product op de markt brengen en word jij onze nieuwe ontwerper?

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere producten

Kom bij ons langs!

Je zal versteld staan wat we voor je kunnen betekenen. Breng daarom een bezoek aan onze showroom. 1.500 m² aan modelopstellingen waarin je elk van onze meubels terug kan vinden.

Geen tijd om ter plaatse te komen? Geen zorgen! Dan komen we met plezier naar jouw kantoor- of thuisruimte afgezakt.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Featured Items