Onze meubelcollecties

Onze collecties staan voor een tijdloos gamma aan slimme en comfortabele producten ontworpen door Belgische designers.

ONTDEK DE COLLECTIE

TOOON CHAIR COLLECTIE

Het moest een stoel worden met een hoog zitcomfort die volledig te personaliseren is naar eigen smaak. Voor het ontwerp ging Toon De Somer een samenwerking aan met de bekende designer Axel Enthoven. De TOOON Chair Collectie werd geboren.

Ontdek de Tooon Chair Collectie

TOOON TABLE COLLECTIE

De TOOON Table is één grote minimalistische tafel met 4 poten en een maximale lengte van 4 meter. De poten van de tafel hebben dezelfde buiging als de onderstellen van de TOOON Chair wat zorgt voor de perfecte harmonie.

Ontdek de Tooon Table Collectie

TON SUR TOOON TABLE COLLECTIE

De Ton Sur TOOON is een bijzondere tafel van de hand van Mathias De Ferm en Toon De Somer. De tafel is te verkrijgen voor 6 tot 8 personen of voor 8 tot 12 personen. Het geheel steunt op 2 tot 3 afgeronde stalen poten.

Ontdek de Ton sur Tooon Table Collectie

TON SUR TOOON DIVIDER COLLECTIE

De Ton sur TOOON Divider is een ontwerp van Mathias De Ferm en Toon De Somer. De twee ontwerpers zochten naar een oplossing om de ruimte op een elegante wijze in twee te delen. Zo kunnen twee looks in één ruimte gecombineerd worden.

Ontdek de Ton sur Tooon Divider Collectie

Designs from Belgium minds

Met Toon De Somer ambiëren we om jaarlijks een nieuw designmodel op de markt te brengen. Live Smart Work Modern dragen we dan ook hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring in de kantoormarkt slaan wij regelmatig de handen in elkaar met een Belgische designer zoals Axel Enthoven en Mathias De Ferm. Dit zorgt voor unieke co-creaties.

Toon De Somer staat voortdurend open voor nieuwe ideeën, trends, ontwerpen of samenwerkingen.
Wilt u samen een product op de markt brengen? Kortom, wordt u onze nieuwe ontwerper?

Neem contact met ons op

Bekijk ook onze andere producten

Spreek met ons af

U zal versteld staan wat we voor u kunnen betekenen. Wij spreken dan ook graag met u af in onze 2500 m² showroom of bij u op kantoor.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
    Featured Items