Breng De Somer in uw Digitale Kantoor

Uw Huidige Kantoor

U kent wellicht de volgende situatie: het bedrijf draait goed en er komen steeds meer mails, telefoontjes, klanten en prospecten binnen. Het vraagt veel energie om dit allemaal in u op te nemen en passende acties hieraan te koppelen. U verdrinkt haast in de stapels papier en onbeantwoorde e-mails. Meer nog, het bedrijf groeit en uw werknemers ervaren hetzelfde. Herkent u deze situatie of durft u te zeggen dat deze situatie realistisch kan zijn in de nabije toekomst? Dan hebben wij een oplossing voor u! Bekijk eerst het filmpje hieronder.

Uw Digitale Kantoor

Wellicht vindt u dat een investering in dergelijke software te duur en op korte termijn niet rendabel is. Maar daar zit het knelpunt. Tegen de tijd dat u gaat beseffen dat u het nodig heeft, is het te laat. De Somer denkt verder. Wij willen u helpen naar een papierloos kantoor. Dit is niet enkel beter op het gebied van ecologie maar ook voor uw eigen workflow. De graad van efficiëntie en effectiviteit zal toenemen. De controle op het werk en de taken van uw werknemers zal verbeteren. Dit CRM-systeem bespaart u op lange termijn veel geld. Nog niet overtuigd? Doe dan zelf de rendementsberekening.

 

De Somer is uw partner van de toekomst. Met onze netwerkprinters en dit softwaresysteem bent u klaar voor een vliegende start. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of het softwaresysteem?
Contacteer ons
dan vandaag nog en wij maken uw digitale kantoor mogelijk.