Realisaties Nadine

Decathlon distributiecentrum Willebroek kiest voor Toon De Somer

 Met trots kondigen wij aan: Decathlon distributiecentrum te Willebroek kiest voor Toon De Somer. Vanaf april voorzien wij de volledige kantoorinrichting met onder andere op maat gemaakte schrijnwerkerij. (meer…)

Virtuele tour in de showroom

In een eerder bericht lieten we u al weten dat we druk bezig zijn met het vernieuwen van onze showroom. Er zijn enkele interessante trends binnen de kantoorwereld die we graag aan u willen laten zien en laten beleven. (meer…)
Ergonomie op kantoor Nadine

Wij vernieuwen onze showroom!

Wij gaan onze showroom binnenkort helemaal vernieuwen en dat betekent dat wij onze showroommodellen aan spotprijzen verkopen! Wilt u graag iets kopen? (meer…)
Realisaties Nadine

Enkele nieuwe kantoorrenovaties

Wij hebben weer enkele nieuwe kantoorrenovaties aan u voor te stellen! Druk telkens op de afbeelding als u graag alle foto's van dit project wenst te zien. (meer…)
Productiviteit op kantoor Nadine

Gelezen in Voka magazine: ons café / lunchplek

We kunnen tijdens de zomermaanden genieten van twee edities van ONDERNEMERS, het magazine van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Met Beleggen & Investeren brengt de Kamer een special over (bijna) alles wat met investeren te maken heeft en met het Zomernummer halen we gegarandeerd de zomer in huis.Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in dit laatste nummer. Waarom? Er staat een mooie reportage over onze bedrijfskantine in. Sinds kort heeft onze polyvalente hal het café ‘Den Derby’ erbij. Een creatief ingericht zaaltje met alle nodige elementen zoals geluidsinstallatie, tv, verlichting, biertap en keukenapparatuur. Ook kan deze zaal afgesloten worden waardoor events met een kleinere groep ook mogelijk zijn. Neem hieronder alvast een kijkje. 
Realisaties Nadine

Nieuwe realisatie in de kijker

Wij hebben onlangs een prachtig project in Antwerpen afgerond. Private Bank was opzoek naar een frisse look en feel voor het kantoor. In overleg hebben we verschillende materialen en concepten gecombineerd om dit resultaat te bereiken. Voor een groot deel hebben wij gebruik gemaakt van schrijnwerkerij. De houten ingebouwde kasten zorgen voor extra opbergruimte en vormen een leidraad doorheen heel het kantoor. De glazen wanden creëren aparte ruimten maar geven toch een ruimtelijk en open gevoel. Voor de vloer is er een combinatie gebruikt van tapijt en hout.Bekijk hier de realisatiefoto's. 

ATV reportage rond akoestiek in kantoren

Afgelopen zondag was onze reportage over akoestiek in landschapskantoren te zien in Antwerpen@Work op ATV. Druk op de afbeelding en bekijk het volledige filmpje of spoel door tot minuut 6 voor ons fragment. (meer…)
Realisaties Nadine

Advocatenkantoor in beeld!

Bekijk het advocatenkantoor in beeld voor een duidelijk overzicht van de verschillende stappen en onderdelen van deze renovatie.  (meer…)
Sponsoring Nadine

De Somer steunt Brice via PLAN International

Plan International is een gekende organisatie die zich al meer dan 75 jaar inzet voor de rechten en ontwikkeling van kinderen overal ter wereld. Ze zijn actief in verschillende werelddelen zoals Afrika, Azië en Amerika waar ze elke dag opnieuw kinderen uit de armoede proberen te halen. (meer…)
Evenementen Nadine

Stockverkoop kantoormeubelen

Op vrijdag 27 november 2015 organiseren we in onze showroom een stockverkoop van kantoormeubelen: bureaus, bureaustoelen, kantinestoelen, kantinetafels, vergadertafels, vergaderstoelen, poefen … Meer dan 500 stuks gaan aan heel straffe prijzen de deur uit, want het is de hoogste tijd om ons magazijn op te ruimen en plaats te maken voor nieuwe collecties. (meer…)
Loader image

Load More

Bel 32 3 647 26 08 of maak een afspraak